City-Break la Berlin 2019

Berlin este un oraş cu adevărat fascinant. Datorită acestei călătorii am avut oportunitatea de nu numai a visita capitală Germaniei ci de a cunoaște cultură și experiență impreauna cu alți tineri din căminul studenstesc din Berlin.
Durata City-breuk-ului în timpul vacanțe intersemestriale a facultăților din București a fost de ajunsă pentru a cunoaște bine locurile și monumetele spectaculoase din Berlin. Poartă Brandenburg a fost primul obiectiv tuistic. Tot din piață Pariser, de mâna cu un ghid turistic am vizitat alte monumente din zona, precum ambasadele Americii, Franței, Angliei, parlament… Memorialul evreilor uciși din Europa, Fuhrerbunker, Sidul lui Berlin, check-în la Checkpoint Charlie…
Acestea sunt doar câteva vizite dintre mai în aceste zile minunate. Bineînțeles, nu a lipsit Curry Wurst din menul zilei și diferitele tiprui de beri ale națiunii..
După această experiență nu-mi rămâne decât să iau valiza, să mă uit la calendar şi să mă întorc la prima oportunitate din nou la Berlin!
O experienta foarte placuta, bogata care merita repetata! Unde mergem data viitoare???

Cina de Craciun 2018

Inainte sa plecam toti acasa, am sarbatorit impreuna Craciunul. Administratia Stejarul a pregatit masa cu multa grija si dragoste, si noi ne-am bucurat tare. Dupa cina, am cantat colinde. (Poze: Vlad Gavruta)

Deschiderea Anului Academic 2018/19

A trecut un an de zile de cand am inaugurat Campusul Universitar Stejarul, este doar primul pas pentru o astfel de institutie, dar deocamdata suntem bucurosi pentru ca anul acesta am reusit cateva tinte propuse interesante.

Le multumim mult profesoarelor Dna. Florentina Nitu si Dna. Mariana Stefanescu, si profesorului Dl. Alexandru Dobrovicescu, care au acceptat invitatia noastra pentru a discuta despre „Viata Universitara: trecut si prezent”.

[Poze: Vlad Gavruta]

Excursia la Piscul Câinelui

Cei mai indrazneti s-au trezit devreme si au plecat la o excursie minunata la Piscul Cainelui. Unii cu trenul, alti cu ‘racheta lui Liviu’, dar la sfarsit s-au intalnit la munte si au urcat impreuna cu ajutorul ciocolatelor oferite de Liviu.

Cei mai indrazneti s-au trezit devreme si au plecat la o excursie minunata la Piscul Cainelui. Unii cu trenul, alti cu…

Publicată de Stejarul Campus Universitar pe Luni, 12 Noiembrie 2018

Deschiderea anului academic 2018/19

Consiliul Director al Campusului Universitar Stejarul vă invită la Deschiderea anului academic 2018/19 care va ține loc la Campus Universitar Stejarul pe joi 15 noiembrie la ora 19:00.

Program

19:00 Masă Rotundă cu tema: 
 „Viața universitară: trecut și prezent”

20:00 Deschiderea anului academic

20:10 Aperitiv

Invitații noștri:
Conf. Dr.  Florentina Nițu (Decan Fac. Istorie Univ. din București)
Prof. Dr. Ing. Mariana-Florentina Ștefănescu (Decan Fac. Ing. Mecanică și Mecatronică Univ. Politehnică din București)
Prof. Dr. Ing. Alexandru Dobrovicescu (Fac. Ing. Mecanică și Mecatronică Univ. Politehnică din București).

Vă rugăm să confirmați prezența.

Lumea imprimantelor 3D

Pe joi 25 octombrie a venit la Campus Stejarul Alexandru Hantascu impreuna cu Paul Paraschiv sa ne invete toate despre imprimantele 3D. Au invatat ei din nevoie, deoarece a trebuit sa le foloseasca pentru participarea la diferitele proiecte. Acuma ei au facut propria imprimanta 3D si o folosesc pentru…aproape toate.

Stiti ca sa pot face si clatite????

 

Ana Iorga. Viața unui reporter de TV

Pe data 11 octombrie a venit Ana Iorga la Campus Universitar.

Ana Iorga este jurnalist de televiziune. A făcut studii de filologie şi din 2008 a devenit cercetător la Institutul de Lingvistică al Academiei Române. Din 2011, a început să lucreze în televiziune. A fost reporter de ştiri la TVR, Digi 24, Antena 1 şi Antena 3. De aproape 2 ani, este reporter la emisiunea de reportaje „În premieră”, unde realizează anchete sociale şi spune poveştile nemaiauzite ale unor oameni excepţionali.

Românii o ştiu însă cel mai bine ca prezentatoare a rubricii „Pe cuvânt”, o scurtă lecţie de gramatică difuzată în fiecare zi, la Antena 3.

Ana Iorga ne-a împărtăşit din secretele meseriei: cele mai tari evenimente, cele mai dificile etape sau cele mai amuzante întâmplări de la filmări.

 

 

 

Gastronomie la Stejarul Campus Universitar

Va aratam aici specializarile casei pregatite de Administratia Stejarul. Le multumim foarte mult pentru ca au grija de noi si din punctul de vedere gastronomic!

Va aratam aici specializarile casei pregatite de Administratia Stejarul. Le multumim foarte mult pentru ca au grija de noi si din punctul de vedere gastronomic!

Publicată de Stejarul Campus Universitar pe Marţi, 2 Octombrie 2018

Cursul Internațional de vară, 2018

Campus Universitar Stejarul gazduieste un curs international de vara. Profesionisti din Spania vor petrece 3 saptamani la noi, si cum sa nu, vor profita sa cunoasca mai bine tara si obiceiurile noastre.

Campus Universitar Stejarul gazduieste un curs international de vara. Profesionisti din Spania vor petrece 3 saptamani la noi, si cum sa nu, vor profita sa cunoasca mai bine tara si obiceiurile noastre.

Publicată de Stejarul Campus Universitar pe Sâmbătă, 18 August 2018