Admitere

Proces de admitere

Perioada de admitere începe la 1 iunie și încheie odată cu ocuparea tuturor locurilor disponibile.

Se trimite solicitarea de admitere împreună cu o fotografie

Primul pas în cadrul procesului de admitere constă în trimiterea Fișei de Solicitare de Admitere și a unei poze lizibile a buletinului tău la adresa stejarul@muntelealb.ro  cu subiect “Poza pentru admitere – <NUMELE TĂU COMPLET>”.

Îți vom trimite o confirmare de primire în cel mai scurt timp. În caz de dificultate, nu ezita să ne suni: 0213360716.

Interviu personal

După primirea Fișei de Solicitare de Admitere vom lua legătura cu studentul care a solicitat locul pentru a stabili data interviului personal. Se acordă o importanță deosebită acestui moment din cadrul procesului de admitere deoarece ni se oferă posibilitatea de a-l cunoaște atât pe student, cât și preocupările și interesele sale. Pe de altă parte, este o ocazie pentru ca atât studentul, cât și familia acestuia să cunoască funcționarea căminului și să obțină răspunsuri la întrebările lor.

În cazul studenților străini, interviul se va realiza printr-un delegat de la Stejarul, în țara de origine, sau prin Skype.

Acordarea și rezervarea locului

După realizarea interviului vom comunica rezultatul solicitării în maxim 2 zile calendaristice. În caz de răspuns pozitiv, studentul trebuie să facă rezervarea locului în maxim 5 zile calendaristice după comunicarea rezultatului.

Rezervarea se face prin virament bancar al sumei de 900 RON. Această sumă va fi restituită la finalizarea contractului sau în cazul anulării rezervării până pe 1 august. Dacă rezervarea este anulată după data menționată, rezervarea nu va mai fi restituită, deoarece este dificil ca acest loc să fie ocupat de un alt student.

Studentul trebuie să prezinte următoarele acte înainte de începutul anului academic:

  • Copia diplomei de bacalaureat
  • Dovadă de admitere la un curs universitar, eliberată de instituția de învățământ.

Neprezentarea acestor documente până la dată specificată duce la rezilierea automată a contractului cu Campus Universitar Stejarul și pierderea garanției.